Deboprojects (7)

Meet Team Debo

#SAMENSTERK

Meet Team Debo

#ALSEENRAKET

Meet Team Debo

#VOLGAS

rocket

#samengroeien

Scroll

1 familie

Het is niet zomaar #SAMENGROEIEN

Deboprojects bedenkt en ontwikkelt slimme digitale oplossingen voor innovatieve ondernemers. Ons team zorgt voor een winnende aanpak, efficiënte processen, slimme data, blije werknemers gevolgd door een hogere omzet! Kan niet bestaat niet en onder het motto #samengroeien wordt er enkel gekeken naar oplossingen waar zowel wij én de klant beide beter uitkomen.

  • EERLIJK
  • LOYAAL
  • DIRECT
  • OPEN
  • SAMEN

Debo website

#VOLGAS
Elke dag een beetje beter

Deboprojects - Kernwaarden - winnen (1)

#VRIENDEN
Eerlijk, loyaal, direct en open

Deboprojects - team - Amsterdam - Aalsmeer

#SAMEN
Focus op win-win

Deboprojects - team - Amsterdam - Aalsmeer
DSC_4397
DSC_2233
Wordpress developer - aalsmeer- websites-development

WIJ ZIJN TEAM DEBO

#SAMENWINNEN

Michel Geschiere - Deboprojectts

Michel Geschiere

Lead webdeveloper

Bij Deboprojects ben je iedere bezig met verbeteren van jezelf, zowel op werk-uitvoerend als persoonlijk vlak. Samen stellen we doelen waarmee we het bedrijf en alle collega’s naar een hoger niveau brengen. Daarbij wordt intensief gelet op de wensen en input van de medewerkers. Zo doet iedereen wat hij echt leuk vindt, wat resulteert in een zeer prettige en energieke werkomgeving.

julia op kantoor

Julia Pannekoek

Communicatie marketeer

Team Deboprojects is een uniek, warm en gezellig team. Ik ben ontzettend trots dat ik daar onderdeel van mag zijn. Door de open bedrijfscultuur is er ruimte voor iedereen en elke ambitie. Het zorgt voor vrijheid en motivatie wat nodig is om met creatieve oplossingen te komen voor complexe vraagstukken. De combinatie van behulpzaamheid en klantgerichtheid bij Deboprojects zorgt ervoor dat ik ontzettend veel energie haal uit het helpen van mensen met een product of dienst waar ik volledig achter sta. Met de klant samen kunnen groeien naar een hoger niveau, dat laat mijn hart echt sneller kloppen.

Schermafbeelding 2021-07-10 om 12.24.02

Joey Kaandorp

Back-end developer

Deze jonge, gedreven en professionele ondernemers hebben voor mij al diverse websites gemaakt. Ook als het even iets ingewikkelder wordt, schuiven ze dat niet aan de kant, maar daagt het hen juist uit om dát binnen no time voor elkaar te krijgen.

Marcel

Marcel Wiebenga

Back-end developer

Debo is een relatief klein maar energiek, enthausiast, open-minded en veelzijdig team. Dat maakt het dat werken bij DeboProjects nooit saai is, leuke en mooie projecten waar je je creativiteit op los kunt laten. Samen met m’n collega’s elke dag bouwen aan betere en nog geavanceerdere sites geeft enorm veel voldoening. Ook genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien of anderen te helpen groeien, wat tevens het motto is; #samengroeien. Al met al kun je wel zeggen dat ik het nog nooit zo naar mijn zin heb gehad als bij DeboProjects en hoop hier nog heel lang hele mooie dingen te mogen realiseren.

  • 100%, ik wil ook bij team Debo horen als
  • Ik ben
  • Ik kom graag langs voor een
  • Bel mij op
  • of mail naar
Start chat