Webdevelopment

rolingpanelen

Een website bij Debo?

Bent u van plan om uw bedrijf online te gaan positioneren? Of is uw bestaande website toe aan vernieuwing? Dan bent u bij Deboprojects aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in het online circuit, zorgen wij ervoor dat elk project met succes wordt afgerond. Wij streven altijd naar een nauwe en prettige samenwerking met de klant! Van begin tot eind van het project krijgt elke klant bij ons één contactpersoon toegewezen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de communicatielijnen strak en duidelijk zijn. Dit kan zowel telefonisch, via de mail of op afspraak. Flexibiliteit is een van onze sterke punten. Een bezoek bij de klant is dan ook geen enkel probleem.

Wat zeggen onze klanten?

 • Deboprojects, vind ik een cool bedrijf en ze helpen mee met hun eigen ideeën en dat maakte dat ik uiteindelijk voor hen koos.
  Lucento

  Lucento

  Suprememenstyle.com
 • Een uitmuntende samenwerking met Boy gehad. Snelle service en goede kwaliteit afgeleverd. In de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk bedankt!
  Niels Hoogeveen

  Niels Hoogeveen

  Lequal.nl
 • Boy Super, hartelijk dank maar weer voor je geweldige medewerking.
  Peter

  Peter

  FCaalsmeer.nl

Hoe gaan wij te werk?

Levering op maat is waar wij naar streven. Samen met de klant bekijken wij wat voor een type website het meest geschikt is. ''Eerst zien dan geloven'' dat is hoe Deboprojects te werk gaat. Zodra het type website gekozen is, wordt er een opzet en offerte gemaakt. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Na akkoord werken wij de opzet samen met uw feedback uit. Resultaat... Een website die geheel bij uw wensen aansluit!

opzetje

Heeft u al van de Debo-service gehoord?

Waarom juist Deboprojects? De service die u bij ons krijgt is wat andere bedrijven vaak laten liggen. Het ontwikkelen van een website is pas het begin. Als u bij ons het volledige pakket afneemt krijgt u een combinatiekorting waarbij het eerste jaar het domeinnaam en de hosting geheel vrijblijvend is. Op deze manier kunnen wij de website volledig voor u online krijgen en heeft u geen zorgen over het opzetten van een hosting. Omdat de website op onze eigen server gehost wordt, kunnen wij volledige ondersteuning bieden. Een tekst aanpassen? Of is er iets fout gegaan tijdens het bewerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

deboprojectsbellen

Een greep uit onze portfolio.

wordpressmac

Uw eigen website beheren?

Bent u op zoek naar een website die u zelf makkelijk kan beheren? Dan is ons beheerspaneel precies wat u zoekt. Wij werken met o.a. Wordpress, een programma dat het mogelijk maakt om de website op een duidelijke en simpele manier te beheren. Even snel een foto of afbeelding plaatsen? Dat is in een handomdraai klaar! Zoekt u een systeem op maat? Geen enkel probleem. Ons design team maakt een systeem ontworpen naar uw wensen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Voorkeursdatum

Hebben wij u nog niet genoeg overgehaald zijn er nog vragen? Klik hier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments are closed.

 • Volg ons nu op Instagram @deboprojects