Systeem op Maat

Een systeem op maat

Wij van Deboprojects bouwen kleine informatieve websites, blogs maar ook systemen op maat. Maar wat bedoelen wij met een systeem op maat, dat zullen we toelichten aan de hand van een voorbeeld: Ben jij bijvoorbeeld een verkoper van scooters, motors en motorscooters dan houdt dit in dat je deze graag gecategoriseerd op jouw website wil plaatsen. Hierbij is het idee dus dat je 1 product kan plaatsen waarbij je kan aangeven onder welke categorie het valt: Scooter, Motor of Motorscooter. Op jouw eigen website zullen deze dan netjes per categorie worden weergeven.

Nu gaan we nog iets verder al deze producten moeten voor jou overzichtelijk weergeven worden, je moet erdoorheen kunnen scrollen maar doordat de aantallen groot zijn zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat er een zoekfilter bij moet komen!

Uiteindelijk heeft elk product een eigen indeling nodig, dit bespreken we dan van tevoren met mij. Denk hierbij aan 3 foto’s, een prijs, hoeveel je op voorraad hebt, een beschrijving en eventueel gespecificeerde details.

mailchimp

Het werk intern makkelijker maken door een intranet

Jouw bedrijf is aan het groeien en er komen steeds meer handelingen die je nu nog in Excel plaatst. Deze excel staat in de cloud en iedereen is eraan in het werk, op gegeven moment zijn er verschillende werknemers met dezelfde klanten bezig. Je hebt online gekeken naar een ticket systeem maar deze zijn vaak te groot waardoor jouw personeel hier toch niks aan heeft. Laat jouw intranet dan op maat maken door ons? Hoe klinkt dit:

– Elk personeelslid een eigen login
– Verschillende werkomgevingen voor verschillende werknemers
– Een nieuws wall waar jij meldingen kan plaatsen
– Een online agenda waar de opkomende activiteiten in staan
– Door de jaren heen het intranet uitbreiden en meer mogelijkheden toevoegen
– Een klantenbestand met contact en adresgegevens, vanuit hier nieuwsbrieven versturen?
– Een ticket systeem waarbij jij verschillende opdrachten kan delen naar jouw werknemers?
– Een to-do list per werknemer die jij kan inzien?
– Welke klussen zijn er afgerond deze week?

Heb jij hier een bepaald idee over, dan kunnen wij dit voor jou ontwikkelen. Iets wat nooit haalbaar was maken wij nu mogelijk.

mailchimpscreen

Meer contact om de mogelijkheden te bespreken? Klik hier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Voorkeursdatum

Comments are closed.

  • Volg ons nu op Instagram @deboprojects