hero-bg2-1024x1024

Van der Drift Roses

A sign of love!

Website

Slimme digitale oplossing

Custom-made

rocket

#samenbloeien

Scroll
1

De uitdaging: Een nieuwe en passende website

Eén rode roos zegt méér dan duizend woorden. Het geeft uiting aan je gevoel: liefde, geluk, genegenheid, vreugde, passie en vuur. Wij mochten dát vertalen naar een website voor Van der Drift Roses. Wat een mooie uitdaging! Van der Drift Roses produceert de Red Naomi roos: de koningin onder de rozen. Een geweldige bloem om mee te mogen werken. De schoonheid van de roos is zó indrukwekkend, dat hij bijna door je beeldscherm heen komt.

Alle prachtige elementen van deze roos moesten terugkomen in de website. Echter is het bedrijf Van der Drift Roses veel meer dan enkel het product, het zit hem juist in de mensen. De échte vakmanschap toont zich in de medewerkers die de roos met veel liefde en passie behandelen. Het moest een website worden die impact maakt en goed de passie voor deze ene rode roos laat zien. Een hele bijzondere opdracht.

2

De oplossing: De wow-factor

Onze taak was het ontwikkelen van een website waarbij je direct bij binnenkomst een wow-factor voelt. Sprekende beelden, blije werknemers en trotse ambassadeurs, het komt allemaal samen in één website. Door vooraf het doel van de website goed in kaart te brengen, kun je gemakkelijker de juiste stappen zetten. Het resulteert in een website die écht klopt en volledig aansluit op de onderneming.

Door de mensen achter het bedrijf in het zonnetje zetten, geef je het bedrijf een gezicht. Het maakt de website persoonlijk en de vreugde straalt ervan af. Zo weet elke klant met wie hij zaken doet, niet met het bedrijf maar met de mensen daarachter. De inspiratiebeelden op de website maken indruk, wat laat de Red Naomi toch een geweldige indruk achter! Vooral in combinatie met andere bloemen.

3

Het resultaat Trots

Het resultaat is er! Het is website geworden die ons een warm gevoel geeft. Zowel wij als de klant zijn trots op het eindresultaat. Het was een fijne samenwerking. We did it!

Van der Drift Roses - Deboprojects (1)
Van der Drift (1)
Van der Drift Roses