Thursd hero

Thursd

Het grootste sierteelt platform uit de branche

Oplossing op maat

Website

rocket

#samenloeien

Scroll
Untitled design (1)
1

De uitdaging

Mensen verbinden: dat is de missie van het grootste sierteelt platform van de industrie, Thursd. Wat gaaf dat wij daar onderdeel van mogen zijn! Het platform van Thursd is rijkelijk gevuld met content waardoor de WordPress website flink onder druk stond. Als resultaat was de website langzaam en de data werd onoverzichtelijk opgeslagen in de database. Aan ons de uitdaging op dat te verhelpen. De nieuwe website moest snel, overzichtelijk en makkelijk beheerbaar zijn. En dat allemaal nagenoeg in hetzelfde jasje!

2

De oplossing

De website van Thursd is bijzonder stijlvol, dat moest ook vooral zo blijven. Qua design was er voor ons dus niets te doen. Onze taak zet hem vooral in het technisch optimaliseren van de website.

Om ervoor te zorgen dat de website van Thursd sneller en overzichtelijker zou worden, moest de nieuwe website op maat worden gemaakt. Een systeem op maat biedt namelijk veel meer mogelijkheden dan een WordPress website en werkt in dit geval vooral veel sneller. De data uit de database moest worden gereorganiseerd waardoor deze beter uitgelezen kan worden en beter kan worden geanalyseerd. En wanneer je makkelijker kunt analyseren, kun je makkelijker bijsturen. Tot slot moest het hele systeem weer in hetzelfde jasje worden gestopt, maar dan net iets overzichtelijker.

3

Het resultaat

Het resultaat is een snelle en makkelijk beheerbare website, gevuld met betoverende content. De data afkomstig van de website wordt overzichtelijk opgeslagen en de website is SEO-proof. En dat alles, zit nog steeds in het stijlvolle Thursd jasje!

4
3