studio zebra achtergrond

Studio Zebra

Ontworpen plezier voor jouw kinderen

Website

Slimme digitale oplossing

rocket

#samengroeien

Scroll
1

De uitdaging: Het maken van een kindvriendelijke website

Leila van Studio Zebra had voor ons het vraagstuk of wij een website voor haar konden maken waarop het makkelijk was voor ouders om een spelkaart samen te stellen. De voorwaarde hiervan was dat het kinderen aan moest spreken. Leuke plaatjes, een gezellig lettertype en een vrolijke uitstraling.

Hier kwam ook bij dat het voor ouders makkelijk moet zijn om de keuze te maken tussen een vooraf samengesteld pakket met tekeningen of een pakket met persoonlijk getekende figuurtjes. Dit moet dan natuurlijk ook overzichtelijk zijn voor Studio Zebra in de achterkant.
Na hierover te sparren met Leila kwam hier een prachtig concept uit en is Debo aan de slag gegaan.

2

De oplossing: Een website met vrolijke plaatjes en een handig betaalsysteem

Het belangrijkste is dat het voor kinderen leuk is om de site te bekijken. Daarom hebben wij een website gemaakt met veel vrolijke tekeningen en een toegankelijk lettertype. Daar kwam nog bij kijken dat wij een betaalsysteem hebben gemaakt wat goed te gebruiken is voor ouders en ook voor Studio Zebra overzichtelijk is in de achterkant van de website. Zodat zij binnen één oogopslag precies weten wat er nog gemaakt moet worden.

3

Het resultaat

Na in goed overleg met Leila is de site gebouwd en heeft Debo een site opgeleverd met leuke gedigitaliseerde tekeningen is er een site gecreëerd die toegankelijk is voor kinderen, makkelijk te gebruiken voor ouders en overzichtelijk is voor Studio Zebra. Neem hieronder zelf een kijkje!

Untitled design (3)
Deboprojects - Bredefleur
Studio zebra