bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-kampvuur-buiten-trouwen-laars-aan-bruiloft-shoot-in-een-weiland-1280x720

Bruilofttenthuren.nl

Zet de tent op z’n kop, op de mooiste dag van je leven

Oplossing op maat

Website

Webdesign

rocket

#samentrouwen?

Scroll
1

De uitdaging

Eindelijk! Je bent ten huwelijk gevraagd! Het is hoog tijd om voorbereidingen te treffen voor jouw speciale dag. Maar waar moet je beginnen? Heb je het thema van je bruiloft al vastgesteld? En de locatie: wil je binnen of buiten trouwen? Geen zorgen, de heren van Bruilofttenthuren.nl kunnen je óveral bij helpen. Door hun vele contacten kunnen Gerben en Vinder een totaalconcept leveren voor de bruiloft van je dromen.

 

Bruiden, bruidegoms en weddingplanners inspireren: dat is het doel van de website Bruilofttenthuren.nl. De website moest goed laten zien wat er mogelijk is voor de speciale dag. Qua thema en aankleding, maar ook de tenten en toebehoren moesten worden gepromoot. Een digitaal inspiratieboek, verpakt in een dromerig en romantisch design. Dat is pas een uitdaging!

2

De oplossing

Het design van een website is belangrijk, het bepaalt de sfeer. Vandaar dat wij daar een expertpartij voor hebben ingehuurd. In dit project hebben we samengewerkt met Create The Brand, zij hebben het logo, het stijlboek en het webdesign ontworpen. De gekozen kleurthema’s en elementen zorgen ervoor dat de website perfect aansluit op de doelgroep.

 

Bezoekers kunnen op Bruilofttenthuren.nl een offerte aanvragen voor zoal de tent als toebehoren. Om bezoekers zo effectief mogelijk naar deze conversie te leiden, moest de website snel, modern en efficiënt zijn. Doordat de website op maat is gemaakt, en minder plug-ins gebruikt, is deze een stuk sneller dan een standaard website. Overigens zorgen de simpele bouwblokken ervoor dat de website makkelijk te onderhouden is. Er kan gemakkelijk iets worden toegevoegd of aangepast.

3

Het resultaat

Het resultaat mag er zeker zijn: de website staat als een huis, uh… tent bedoelen we natuurlijk! Het is een romantisch inspiratieboek geworden waar je urenlang op kunt wegdromen. Ook de heren van Bruilofttenthuren.nl zijn dik tevreden: “Het doel is bereikt. De website is verfrissend en sluit perfect aan op de doelgroep. Op de website kan iedereen goed zien hoe romantisch het kan zijn om in een tent te trouwen. Bovendien neemt de bruidstent een grote zorg weg voor bruiden en bruidegoms: je bent niet langer afhankelijk van het weer op jouw speciale dag.” Een zéér geslaagde website dus!

Decofresh - Deboprojects
Decofresh - Deboprojects (1)
Decofresh - Deboprojects (2)