Deboprojects-Osmo Nederland-

Osmo Nederland

#SAMENGROEIEN

Maatwerk webbshop

Online marketing

Sparren

rocket

#samengroeien

Scroll

Klant

Osmo Nederland

Uitdaging

De zoektocht van Osmo naar een sparringspartner: Deboprojects was eerlijk en duidelijk, precies zoals wij dat zijn.

Een bruikbare boom heeft meer dan 100 jaar aan groei en verzorging nodig totdat het over een solide kwaliteit beschikt. De ervaring van Osmo is gebaseerd op eenzelfde tijdsduur. “Deze tijd hebben wij gebruikt om te leren omgaan met de waardevolle grondstof; hout” legt Maick van Osmo uit. Tegenwoordig is Osmo één van de leidende producenten en aanbieders van moderne kant en klare houdbewerkingsmiddelen. “Olie en lak waren twee oorspronkelijke afwerkingen. Lak beschermt, maar geeft een kunststof laag op het hout, olie creëert ene mooie uitstraling maar beschermt niet voldoende. Onze oplossing: Een olie en was combinatie die uithardt, deze beschermt als lak maar heeft de uitstraling van een olieproduct,” aldus Maick van Osmo Nederland.

DEBO CUSTOM-MADE WEBSHOP (3)

”Wij merken dat de consument aan het verschuiven is…”

Sinds zeven jaar is Maick onderdeel van Osmo Nederland; de importeur van het merk Osmo, maar met een eigen bedrijfsvoering en ‘roadmap’. Samen met zijn collega’s, Maarten, Chiel, Maxim en Luca heeft Maick een divers team staan dat verantwoordelijk is voor alles omtrent het in- en verkopen van Osmo. Sinds 3 tot 4 jaar levert Osmo niet enkel meer aan bedrijven, maar is zij ook speler op de consumentenmarkt. “Wij merken dat de consument aan het verschuiven is; waar de consument zijn huis eerst beklede met grote delen hout, zien wij nu hout meer terugkomen in accessoires zoals boekenplanken en spiegels.”

“Om te voorkomen dat wij een bedrijf worden waar mensen één potje kopen en niet meer naar omkijken, willen wij meerwaarde bieden en een echte band met de klant opbouwen. Door een goede ervaring met ons personeel, onze producten en onze service zorgen wij ervoor dat de klant bij ons terugkomt” vertelt Maick. In de zoektocht naar de beste manier om deze boodschap te communiceren, kwam Maick bij Deboprojects terecht. “Om te kunnen groeien naar waar wij heen wilden moest er iets gebeuren. Ik had op online-gebied een sparringpartner nodig, iemand die dagelijks bezig is met het verbeteren van de online zichtbaarheid en kennis van de markt heeft.”

Deboprojects-Osmo Nederland-2
Deboprojects-Osmo Nederland-4
Deboprojects-Osmo Nederland-3
Deboprojects-Osmo Nederland-1

Samen met Osmo zijn wij om tafel gaan zitten; waar willen jullie naartoe en wat is er nodig om daar te komen? Maick en zijn team bleken vooral behoefte te hebben aan iemand die op een andere wijze naar het bedrijf kijkt en waarmee zij hun ideeën konden bespreken. “Wij zijn niet gek, en weten zelf ook genoeg. Maar als team met een focus om één merk zochten wij een partij met nog meer kennis en diepte in de online wereld”

In de zoektocht naar de perfecte sparringpartner heeft Maick meerdere bedrijven overwogen. “Onze markt is anders dan die van de concurrent. Wij zijn op zoek naar iets persoonlijks en iets dat bij ons past, dat is iets wat Deboprojects heel goed begrijpt. Bij Deboprojects heb ik nooit het gevoel gehad dat ik het zoveelste bedrijf was. Ik heb nooit het idee gehad dat ze mij aan de kant zouden zetten als er een beter aanbod voorbij zal komen. Gewoon omdat ik weet dat zij dat niet zouden doen. Dat gevoel heb ik bij anderen bedrijven wel gehad” vertelt Maick.

Deboprojects-Osmo Nederland-5

We gaan er dieper op in

Inmiddels maakt Osmo al een lange tijd gebruik van het #samengroeien pakket van Deboprojects. Samen groeien gaat voor ons als Deboprojects verder dan alleen samen met de klant de beste resultaten behalen, samen groeien is ook netwerken aan elkaar verbinden waardoor er mooie samenwerkingen tussen klanten ontstaan. Maick: “De jongens van Deboprojects zien kansen binnen hun netwerk. Door klanten uit hun eigen netwerk te verbinden ontstaan er interessante kruisbestuivingen.”

Maick ziet de toekomst van de samenwerking tussen Osmo en Deboprojects rooskleuring: “Het allerleukste moet nog komen, er komt een supervette custom shop aan. Dat wordt zowel voor Osmo als voor Deboprojects echt legendarisch,” besluit Maick.

Klaar om samen te groeien?

  • 100%, ik wil graag groeien met
  • Ik ben
  • En mijn bedrijf heet
  • Bel mij op
  • of mail naar