Achtergrond-homepage-1920x1080

Motorstore Uithoorn

Helpt je snel op weg

Oplossing op maat

Website

Digitalisering

rocket

#samenracen

Scroll
1

De uitdaging

Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid, dat werkt aanstekelijk. Motorstore Uithoorn, voorheen Motoport Uithoorn, wenste ook vrijheid: ze wilden graag een zelfstandige store worden. Een nieuw avontuur dat vroeg om een nieuwe website. Laten wij daar nou net bakken verstand van hebben! Motorstore schakelde ons in om een website op maat te bouwen die volledig aansluit op de doelgroep en óók nog eens de unieke ervaring van het motorrijden laat proeven. Wat een gave uitdaging!

Motorstore Uithoorn - Deboprojects
2

De oplossing

Opstappen en snel wegrijden: dat wens je niet alleen voor een motor, ook op jouw website is het wenselijk dat mensen snel vinden wat ze zoeken. Maar om tot zo’n succesvolle website te komen, is het essentieel om eerst de wensen en behoeftes van zowel de klant als de doelgroep te bepalen. Daarom werken wij graag met concepting-sessies waarin we de eisen van de website verhelderen.

Uit onze concept-sessie bleek dat veel bedrijfsprocessen van Motorstore Uithoorn gedigitaliseerd konden worden. Zo besloten we een technische koppeling met het voorraad management systeem te bouwen in de website, zodat de categoriepagina’s automatisch worden gevuld met de motoren die Motorstore Uithoorn actueel in voorraad heeft. We hebben het mogelijk gemaakt dat klanten dankzij een handige module een leaseplan kunnen afsluiten bij leasepartner Santander. En tot slot hebben we de website voorzien van een werkplaats-afspraakplanner en handige formulieren voor de klant om een motor te verkopen, in te ruilen of een proefrit aan te vragen. En dat allemaal ook nog verpakt in een stoer en strak design!

Motorstore Uithoorn - Deboprojects
3

Het resultaat

De website van Motorstore past als een (motor)jas. Dat komt omdat de vrijheid van het motorrijden en het stoere van de motoren terugkomt in het design. Het zwarte kleurgebruik en de strakke elementen geven de website een stoere look. De vele foto’s, waarop veel natuur is te zien, geven je het gevoel van vrijheid. Het is bijna alsof je zelf op de motor zit! De website is een mooi verzamelpunt voor de motor community; om een motor te kopen, een motor te verkopen of om enkel je passie te delen.

Motorstore Uithoorn - Deboprojects