FSM inlog mockup 3

Flowering Special Moments

Flower inspiration and information

App (Ios en Android)

rocket

#samengroeien

Scroll
iPhone 12 (7)
1

Inspiratie, informatie en motivatie in één app

Onze succesvolle samenwerking met Parfum Flower Company is het resultaat van een innovatieve en vooruitstrevende benadering van app development. We hebben een app ontwikkeld die bloemisten inspireert, informeert en motiveert. Hierdoor kunnen bloemisten hun klanten een breed scala aan bloemen en geuren aanbieden en hun eigen creativiteit en vakmanschap tonen.

De app heeft een intuïtieve gebruikersinterface waardoor bloemisten snel en gemakkelijk toegang hebben tot productinformatie, inspirerende afbeeldingen en andere hulpmiddelen die hen helpen bij het maken van prachtige bloemstukken. Het biedt ook de mogelijkheid om direct contact te leggen met Parfum Flower Company, waardoor bloemisten toegang hebben tot een breed scala aan bloemen, geuren en kleuren

iPhone 14 pro (10)
2

Digitale showroom voor bloemisten

De app fungeert als een digitale showroom voor bloemisten, waar ze hun kunst kunnen tonen en hun creativiteit kunnen delen met hun klanten. Het stelt hen in staat om contact te leggen met andere bloemisten, nieuwe ideeën op te doen en de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen in de wereld van bloemschikken.

Onze samenwerking met Parfum Flower Company heeft geleid tot een innovatieve oplossing die de manier waarop bloemisten samenwerken met Parfum Flower Company verandert. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Parfum Flower Company.