ElkeMelk spaarapp

ElkeMelk

Wij geven de koe de plaats die zij verdient

Web-applicatie

Website

Marketing-partner

rocket

#samenloeien

Scroll
Untitled design (2)
1

De uitdaging: Een overzichtelijk spaarsysteem

Het concept van ElkeMelk is Uniek: Elke koe wordt apart gemolken en binnen 10 minuten zit de melk gepasteuriseerd en wel in de fles. Voorzien van een label met de specifieke tijd van het melken, de naam van de koe en de voedingswaarden van de melk is elke fles uniek en volledig traceerbaar tot aan de koe. Het maakt ElkeMelk de meest verse melk op de wereld.

De stal van ElkeMelk telt ondertussen wel méér dan 110 koeien. Dat is heel veel verschillende melk om te proeven. Maar hoe kun je nu onthouden welke koeien je allemaal al hebt geproefd?

2

De oplossing: Een slim identificatie systeem

 

Samen met boer Matthijs bedachten wij een ElkeMelk spaarapp. Een app die voor alle fans van ElkeMelk bijhoudt welke ElkeMelk zij al hebben geproefd. Maar hoe ga je er dan voor zorgen dat alle flessen die je hebt gedronken op één centrale plek worden verzameld en hoe weet je nu welke koeien je al hebt gehad?

Hiervoor bedachten wij een slimme digitale oplossing: de ElkeMelk spaarapp! De unieke spaarapp maakt gemakkelijk een overzicht van alle koeien die de gebruiker al heeft geproefd. De gebruiker hoeft enkel een foto te uploaden in de app waarbij het unieke label + logo goed zichtbaar is. Vervolgens wordt er in de real-time database gezocht naar de juiste koe. Wanneer deze is gevonden, is het een match! De gebruiker heeft dan een nieuwe koe gespaard. Niet enkel handig, maar ook nog eens leuk. Zo kun je je eigen digitale stal vol sparen.

Spaar jouw eigen koeien op spaaractie.elkemelk.nl

3

Het resultaat

Naast het feit dat het geweldig is om als merk je eigen web-applicatie te hebben, is het mooiste van de app dat het het unieke verhaal van ElkeMelk bevestigd. Er is geen andere boer op de wereld die kan zeggen dat elke fles gelinkt kan worden aan een specifieke koe. Het geeft de koe de plek die zij verdient. Wij werken graag mee aan een eerlijke wereld.

elkemelk-app-mockup-popup2 (1)
ElkeMelk (15)
ElkeMelk- Spaarapp