Dutch Lighting Innovations

Dutch Lighting Innovations

Marketing Portaal

Maatwerk software

rocket

#samengroeien

Scroll
MacBook Pro 16 (3)
1

Volledig op maat en klaar voor de toekomst

Onze nauwe samenwerking met Dutch Lighting Innovations (DLI) begon met het ontwikkelen van een award-winning website. Maar we wilden meer doen dan alleen een website bouwen – we wilden DLI ondersteunen in hun missie om te innoveren.

Daarom zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van een op maat gemaakt marketingportaal voor DLI. Dit portaal stelt hun relaties in staat om alles te vinden wat ze nodig hebben op het gebied van marketing. Van productinformatie en marketingmateriaal tot video’s en verkoopondersteuning – alles is gemakkelijk toegankelijk.

2

Samen werken aan een ambitieus doel

Het marketingportaal is een echte gamechanger voor DLI en heeft ons in staat gesteld om nauw samen te werken met het team van DLI om hun marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. We hebben gezamenlijk gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van het portaal om ervoor te zorgen dat het precies aan de behoeften van DLI voldeed.

We zijn erg trots op wat we samen met DLI hebben bereikt. Het marketingportaal heeft DLI geholpen om hun relaties beter te bedienen en heeft ons in staat gesteld om onze kennis en ervaring op het gebied van web development en marketing te combineren om een ‚Äč‚Äčoplossing te bieden die echt een verschil maakt voor hun bedrijf. We kijken uit naar de volgende stappen in onze samenwerking met DLI en naar de mogelijkheid om nog meer innovatieve oplossingen te ontwikkelen.