Deboprojects - Decofresh

Decofresh

The Finest Collection of Kenyan Roses

Website

Slimme digitale oplossing

One-page

rocket

#samenbloeien

Scroll
1

De uitdaging: Een strakke en indrukwekkende website!

Wat als een website technische problemen heeft waardoor de bezoekers niet op de juiste pagina’s terecht komen? Je onderzoekt de situatie en je gaat op zoek naar de beste oplossing. Onze grootste uitdaging in de realisatie van de website voor Decofresh was tijd. Er moest zo snel mogelijk een nieuwe one-page website worden gerealiseerd en gelanceerd. Zo raakten de klanten niet meer verdwaald op de website. Pas als dát was opgelost, konden we vanuit de one-page website verder bouwen aan een volledig nieuwe en goedwerkende website.

2

De oplossing: Een one-page website

Het was een heuse uitdaging: er moest een one-page pagina ontwikkelt worden vanuit een website met meerdere pagina’s. Gaat dat dan wel passen? Tuurlijk! Het is belangrijk om te bepalen welke informatie nu écht relevant is voor de klant, de rest kun je weglaten. Wanneer je geen doel hebt om hoog scoren in Google, geen ingewikkelde customer journey wenst en geen verschillende landingspagina’s nodig hebt, dan is een one-page website zeker een goede oplossing.

3

Het resultaat

Het was een fijne samenwerking met een innovatieve en mooie speler binnen de sierteelt branche. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Door goed naar de wens van de klant te luisteren konden wij snel en efficiënt een oplossing realiseren. Een strakke website gevuld met prachtige rozen en inspiratiebeelden. Een online showroom die de schoonheid van de prachtige rozen uit Kenia een welverdiende plek geeft. Zulke aanstekelijke beelden, dat je zelf ook iemand wilt verrassen met rozen.

 

Decofresh - Deboprojects
Decofresh home
Decofresh (2)