anton_spaargaren-employee_on_cart

Anton Spaargaren

We are floweres

Website

API-Koppelingen

Automatisering

rocket

#samenbloeien

Scroll
1

De uitdaging: Een nieuwe brand en dan…

Wanneer je als bedrijf in de sierteelt actief bent en je krijgt de kans om samen te werken met een bedrijf als Anton Spaargaren, dan is dat een echte mijlpaal. Anton Spaargaren trok marketingspecialist Sanne Jellema aan, een echt zwaargewicht in de sierteeltmarketing. Daar ontstond een grote uitdaging: hoe maken wij van het bedrijf Anton Spaargaren een brand. Wát een klus! Deboprojects kreeg het vertrouwen om een website te ontwikkelen die volledig past bij de nieuwe branding. Een website die het nieuwe brand online kracht geeft.

2

De oplossing: Stijlvol maar slim

De ontwikkeling van de website kende drie fases:

  • Concepting fase > Make it clear
  • Design fase > Make it beautiful
  • Development fase > Make it real

 

De website moest dé online eye-catcher worden, één die naadloos aansluit op de nieuwe branding. Naast een geweldige website, hebben wij ook grote stappen kunnen zetten in de digitalisering van de processen van Anton Spaargaren. Er is bijvoorbeeld goed nagedacht over de automatisering van handwerk. Door het gebruik van slimme formulieren, welke de klant gemakkelijk kan gebruiken, zijn er geen interne handleidingen meer nodig. Zo kunnen we samen grote stappen maken om de sierteelt te digitaliseren. Zolang wij het werk gemakkelijker maken, kan de sierteelt blijven groeien.

3

Het resultaat

Het was een mooie klus met een technisch en visueel hoogstandje als resultaat. Wij hebben een grote speler in de sierteeltsector kunnen voorzien van een website die het verlengde daarvan is. Door te werken met een duidelijke projectgroep en een fijne work-flow, is het project een groot succes geworden. Daardoor zijn de ontvangen reacties méér dan positief.

Wij spreken complimenten uit nar Anton Spaargaren. Zij hebben bereikt wat nog niet velen is gelukt: een branding die blijft hangen en impact maakt. Dat is klasse! Wij zijn enorm trots dat wij mochten samenwerken.

Anton Spaargaren - Deboprojects (1)
Anton Spaargaren (5)
Anton Spaargaren (6)