alphatentevent-vlondervloer-haarlem-systeemvloer-houten-vloer-tentvloer-rödertent-web

Alphatentevent

Een tent voor ieder evenement

Oplossing op maat

Website

Webdesign

rocket

#samenvieren

Scroll
1

De uitdaging

De perfecte tent voor ieder evenement: dat is wat de heren van Alphatentevent bieden. De twee zwagers liepen al een tijdje met het idee om samen iets te starten. De jarenlange ervaring in het opbouwen van tenten en de grote affiniteit met klantcontact van Gerben bleek de perfecte basis van Alphatentevent. Maar wat maakt Alphatentevent dan zo succesvol? Het zit hem in de unieke service. De heren van Alphatentevent zullen niet rusten voordat elke klant méér dan tevreden is!

 

Bij zo’n sterk concept, hoort niets minder dat een sterke website. De website moest snel en efficiënt zijn, verpakt in een strak design. Bovendien moest de website voldoende sfeerbeelden bieden die bezoekers overtuigt om ook een tent te huren voor hun evenement. En als bezoekers dan overtuigd zijn, dan moet het voor hen mogelijk zijn om gemakkelijk en snel een offerte aan te vragen. Het was een uitdaging die wij met veel plezier hebben aangegrepen.

2

De oplossing

Het bouwen van website heeft veel weg van het opzetten van een tent. Een goede basis is het halve werk. Vanaf daar is het een kwestie van de juiste, op elkaar passende, onderdelen vinden en verbinden. Onze basis was het webdesign van Create The Brand. Het stoere en strakke design paste perfect bij het verhaal van Alphatentevent. Vanuit daar konden we verder bouwen en passende elementen en functies toevoegen.

 

In het bouwen van een website staat de beoogde conversie voorop. Het is uiteindelijk de bedoeling dat bezoekers zich zo efficiënt mogelijk naar de beoogde conversie bewegen: het aanvragen van een offerte. De heren van Alphatentevent stoorden zich enorm aan de gangbare lange contact- en offerte aanvraagformulieren, dat moest anders kunnen. Daarom hebben we het voor bezoekers mogelijk gemaakt om in slechts vier korte stappen een offerte aan te vragen. Voor bezoekers die alleen contact op willen nemen is er ook voor ieder wat wils: zij kunnen telefonisch of via e-mail contact opnemen, maar ook via een handige WhatsApp-button.

 

De website van Alphatentevent is op maat gemaakt. Daardoor gebruikt de website minder plug-ins en is deze een stuk sneller dan standaard websites. Ook bevat de website een eenvoudig blok-systeem waardoor deze makkelijk te onderhouden is.

3

Het resultaat

Het is een website geworden die perfect aansluit op de services van Alphatentevent. Ook wij rusten niet voordat de klant méér dan tevreden is. Gelukkig zijn de heren van Alphatentevent ook méér dan tevreden met het resultaat: “Wij zijn super blij. De website past goed bij het merk en het laat goed zien wie wij zijn, wat we doen en wat we kunnen leveren.” Het was een bijzonder fijne samenwerking, met een succesvol resultaat!

3
1
2