debo boeket

Debo-raket-boeket:

een gepersonaliseerd boeket voor al onze klanten

door Julia

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

“Het boeket past bij Debo: sterk, vrolijk en divers ”
– Monic van Diemen, eigenaar Solidoe Kinderopvang

debo-raket-boeket

Binnen het bedrijfsleven bestaan er veel geefmomenten. Zo is de aanvang van een nieuwe samenwerking of de lancering van een nieuwe website een goed moment om een bloemetje te sturen. Zo kun je de klant echt eens in het zonnetje te zetten. Want successen vieren: dat doen wij het liefst samen, #samengroeien is natuurlijk niet zomaar ons motto. Uiteraard sturen wij niet zomaar een bloemetje, onze klanten ontvangen een écht Debo-boeket. BloomitUp maakte speciaal voor ons een gepersonaliseerd boeket. Een wild en speels boeket met een grote raket in het midden. Kan het nóg meer ‘Debo’ dan dat?

Ons hart ligt in de sierteelt, daar mag inmiddels geen onduidelijkheid meer over bestaan. Het digitaliseren van de sierteelt: daar gaat ons hart écht sneller van kloppen. Onze samenwerking met BloomitUp komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen, wij halen daar veel plezier uit. BloomitUp is een onderneming die véél meer dan enkel boeketten en droogbloemen verkoopt. Het gaat bij BloomitUp allemaal om de emotie die het teweegbrengt. Wanneer er bloemen in de webshop van BloomitUp besteld worden, is dat een start van een positieve emotie of gevoel. Wat mooi als je daar als bedrijf onderdeel van kunt zijn.

debo boeket

De behoefte aan een gepersonaliseerd cadeau voor onze klanten en partners hadden wij al een tijdje. Geschenken kunnen helpen bij het versterken van relaties, ook zakelijke relaties. Daden zeggen nu eenmaal meer dan woorden, er is geen betere manier om te zeggen dat je iemand waardeert dan door het geven van een geschenk. Over wat voor cadeau dat dan precies moest zijn hebben wij wel even nagedacht. We kunnen onze klanten natuurlijk moeilijk een échte raket cadeau doen. Niet iedereen heeft de ruimte om zo’n ding op te slaan – dat was heus niet het enige minpunt van dat plan. Bij Deboprojects doen we graag alles nét even anders, dat zal je vast al opgevallen zijn. Het moest dus wel écht een uniek cadeau zijn.

De gever moet het leuk vinden om het te geven, als ontvanger is het eer dat je iets krijgt. Laten wij nou graag bloemen cadeau doen. Om als écht Aalsmeers bedrijf, gevestigd in het hart van de sierteelt, bloemen cadeau te doen voelde voor ons in eerste instantie wat cliché. Maar bloemen zijn nu eenmaal iets wat goed bij ons past. Dus dat cliché moest maar eens doorbroken worden. Onze vraag voor een uniek boeket voor onze klanten legden wij bij BloomitUp neer. Het resultaat: een uniek Debo-raket-boeket met een dikke vuurpijlraket in het midden. Ontzettend gaaf om te geven en nog véél leuker om te ontvangen.

jury ovhj

Het Debo-raket-boeket is een groot succes. De eerste boeketten gaven wij uit aan de jury van de Onderneming van het Jaar verkiezing. De reacties waren zéér lovend: “Het boeket was prachtig, met veel verschillende kleuren en soorten. Het stond echt lang, bijna twee weken! Het boeket past bij Debo: sterk, vrolijk en divers.” Aldus Monic van Diemen, eigenaresse van Solidoe Kinderopvang. Laat dat nou precies de reactie zijn waar wij naar op zoek waren.

Wil jij ook #samengroeien? Laten we een bakkie doen!

Samen lopen