Plants

Verbinding door technologie

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

We moeten iets geweldigs met jullie delen! Het gaat over onze droom bij Debo om technologie te bouwen die mensen in de tuinbouwsector met elkaar verbindt. En raad eens? We zijn op weg naar iets groots!

Het heet MyThursd en het is een platform dat wereldwijd voor die verbinding gaat zorgen. En we kunnen jullie vertellen, dit gaat een gamechanger worden! MyThursd gaat de manier waarop we samenwerken in de tuinbouwsector veranderen. En dat is nog maar het begin!

Arnold Wittkmap is al jaren bezig om met Thursd.com een wereldwijd platform te bieden wat de nummer 1 hotspot is als het gaat om unieke content over bloemen en planten. MyThursd is de kers op de taart, het platform dat de sector gaat verbinden. Vanuit een visionaire gedachte ziet Arnold het grotere geheel, deze sector is toe aan een nieuwe manier van samenwerken.

Harm en Arnold

Bij Debo geloven we in verbinding. We geloven in technologie die mensen met elkaar verbindt, zodat we samen impact kunnen maken in de tuinbouwsector. En met MyThursd gaan we dat waarmaken. We bundelen onze krachten om een industrie te transformeren die klaar is voor de toekomst.

Stel je eens voor wat er mogelijk is als we allemaal met elkaar verbonden zijn. We kunnen kennis en ervaringen delen, samenwerken aan projecten en elkaar inspireren om nog beter te worden. Het is als pure magie!

Met MyThursd gaan we de grenzen verleggen. We willen dat mensen in de tuinbouwsector over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen en samenwerken. Of je nu een kweker, een handelaar of een bloemist bent, dit platform gaat ervoor zorgen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Technologie is een geweldige tool zijn om mensen samen te brengen en dat is precies wat we met MyThursd gaan doen.

Deboprojects

Dus houd MyThursd in de gaten, want dit wordt iets groots. Het gaat de manier waarop we samenwerken in de tuinbouwsector veranderen en nieuwe mogelijkheden creƫren.

Bij Debo geloven we dat verbinding de sleutel is tot succes. En met MyThursd gaan we die verbinding mogelijk maken op een manier die we ons eerder niet konden voorstellen. Dus laten we samen deze nieuwe reis beginnen en zien welke magie er gaat ontstaan.