Deboprojects - Geocaching (3)

Debo onderweg naar SpaceX

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

Het begint met een droom

Bij Deboprojects zijn we altijd bezig met het creëren van nieuwe projecten en het realiseren van dromen. Onze developer Marcel Wiebenga heeft een obsessie voor geocaching die zo groot is dat we ons afvragen of we hem moeten inzetten als professionele schatzoeker. Maar in plaats daarvan hebben we hem gevraagd om onze eigen geocache te creëren met de hilarische missie om “te landen op SpaceX”.

Onze geocache heeft een bizarre missie, bijna onmogelijk toch?. Wie weet, misschien krijgt de winnaar zelfs de kans om Elon Musk een high-five te geven op het volgende SpaceX-evenement. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat dat echt gebeurt, maar het is de moeite waard om het te proberen, toch?

Deboprojects - Geocaching

Bij Deboprojects hebben we een grote passie voor het bouwen van platformen die technologie gebruiken om mensen te activeren en te verbinden. We geloven dat technologie kan worden ingezet om mensen te helpen meer uit het leven te halen. Of het nu gaat om geocaching, sport, gezondheid of sociale verbinding, wij willen platform ontwikkelen met een fun-element en die worden ingezet vóór de mens.

We gaan volle bak door om onze passie voor technologie te gebruiken om een positieve impact te hebben op het leven van mensen over de hele wereld.

Deboprojects - Geocaching (1)

Trots op Marcel Wiebenga voor zijn passie voor geocaching en het gebruik van technologie om mensen naar buiten te krijgen. Zijn droom om een platform te bouwen zoals https://www.geocaching.com/play zal binnenkort werkelijkheid worden en wij bij Deboprojects kunnen niet wachten om te zien wat voor technologicshe schatten we nog meer kunnen bedenken.

Deboprojects - Geocaching (2)
Deboprojects - Geocaching (3)