DSC_5250

Column:

Ben jij al klaar om 100% digitaal te werken

door Kaj

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

Bij Deboprojects zijn wij enorme voorstanders van het hebben van een digitale strategie. Al vóórdat je begint aan een website of online marketing is het essentieel om een duidelijk plan te hebben. Wij geloven er namelijk in dat binnen nu en 5 jaar iedereen digitaal/hybride werkt, sinds corona is dit in een stroomversnelling geraakt.

Hoe minder je nadenkt over wat gaat komen, hoe verder weg jij komt te staan van de nieuwe generatie. Ontwikkeling gaat snel, je huidige personeel en huidige interne werkprocessen moeten daartegen bestand zijn. Waarom?

Schoolverlaters verwachten een thuiswerkplek, een laptop en telefoon van de zaak, waarop ze met behulp van geavanceerde digitale platformen hun werk kunnen doen. Wanneer zij een taak afronden, communiceert het platform dat automatisch met hun leidinggevende. En dit allemaal het liefst vanuit een remote werkplek in Bali, maar dat is gelukkig niet een harde eis hoor! 😉

Kun jij dit niet aanbieden? Dan gaan ze liever aan de slag bij de concurrent, die dat wel doet…

Heb ik je interesse? Mooi, want deze digitalisering is er al:

✅ Urenregistratie platformen (zoals Gripp) waar je uren schrijft op taken die vervolgens digitaal afgerond kunnen worden. Het systeem geeft de rest van de betrokken teamleden een melding wanneer de taak van ‘To do’ naar ‘In Progress’ gaat en vervolgens naar ‘Done’. Een financiële afdeling kan de uren gelijk controleren/fiatteren en managers houden de efficiëntie van het team in de gate.

✅ Het toevoegen van automatisch ingevulde leadformulieren of zakelijke bezoekers aan een CRM-systeem. In het CRM-systeem worden de leads automatisch onderverdeeld onder de teamleden zodat zij deze gemakkelijker kunnen nabellen. Interessant? Lees je maar eens in op Hubspot of Leadinfo!

 

✅ Digitale werkbonnen en orders: bij snelle bezorgservices, slimme bouw-, loodgieter en fullfilment bedrijven zie je het al steeds meer. Geen geprinte orders en bonnetjes die kwijtraken, maar een applicatie waar je altijd in kan en je een taak gemakkelijk ik kunt teruglezen. Een oplossing voor zowel opdrachtgevers als ZZP’ers.

✅ Een beveiligde werkomgeving waar je vanuit huis op in kan loggen. Hierop kun je gevoelige en/of beveiligde informatie geheel veilig inzien. Zo kan je vanuit huis, of vanuit Bali, altijd veilig werken.