Deboprojects - team - Amsterdam - Aalsmeer

Sun’s out, guns out:

Deboprojects houdt een bedrijfsuitje in het Amsterdamse bos!

door Julia

rocket

#samengroeien

Scroll

Naast super gezellig, is team Debo ook buitengewoon fanatiek. Dat wij graag de strijd met elkaar aangaan, mag dan ook geen verrassing heten.

Deboprojects - Amsterdamse Bos

Het teamgevoel is een belangrijke pijler binnen onze bedrijfssfeer, want: Together Everybody Achieves More. Het is daarom ook cruciaal dat iedereen zich zo snel mogelijk welkom voelt binnen ons team.

Vriendschap is één van onze kernwaarden, wij vinden het belangrijk dat iedereen het goed met elkaar kan vinden. Precies uit die gedachte werd dan ook het idee voor dit bedrijfsuitje geboren. We houden in deze Corona-tijden dan wel fysiek afstand van elkaar, maar dat hoeven we zeker niet mentaal te doen. Vandaar dat het eens hoog tijd was voor een gezellig samenkomen, in het Amsterdamse bos. Na de nodige voorbereidingen en boodschappen waren we er klaar voor: op naar het Amsterdamse bos!

Naast super gezellig, is team Debo ook buitengewoon fanatiek. Dat wij graag de strijd met elkaar aangaan, mag dan ook geen verrassing heten. Een beetje gezonde competitie mocht dus ook op deze dag niet ontbreken. Zo begonnen we avond met een potje Kubb. Voor wie het niet kent, dat is totaal geen probleem; wij wisten de regels namelijk ook niet. Desondanks hebben we het spel tóch zeer fanatiek gespeeld – volgens onze zelfgemaakte regels weliswaar. Samen spelregels bedenken is ook een vorm van teambuilding, toch?

Deboprojects - Amsterdamse Bos (1)

Na de sportieve activiteiten was en tijd voor een hapje en een drankje. Al was niet iedereen klaar met sporten, zo sprongen Jos en Harm samen nog het water in voor een frisse duik. De avond was zó gezellig dat we pas rond kwart over 10 uit het bos vertrokken. En zelfs toen waren we nog lang niet uitgepraat. Het kleed werd weer opgevouwen en de koelbox ging leeg mee terug naar huis. Uiteindelijk is iedereen veilig en voldaan terug thuis gekomen. Deze gezelligheid vraagt naar meer, er werd dezelfde avond al gespeculeerd over het volgende uitje. Wij kijken nu al uit naar de volgende Debo-excursie! #samenlachen

Wil jij samen met ons een rondje lopen? Meld je dan snel aan!

Samen lopen