Chang (2)

Avond vol verbindende vibes

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

Wauw, wat een avond was het gisteren bij Debo! De family-vibe was heerlijk te voelen. We lachten, deelden verhalen en genoten van het ongelofelijke Thaise eten dat werd verzorgd door Tradi Thai, het bedrijf van de vriendin van onze collega Marcel. Met elke hap konden we proeven dat het eten met evenveel liefde en passie was bereid, echt op de traditionele manier.

De avond was een briljante herinnering aan de kern van wie wij zijn bij Debo Projects: een familie. Een team dat samenwerkt, viert, lacht en groeit. Dat gevoel, die familiaire vibe, was gisteravond heel sterk aanwezig. De tafels waren gevuld met heerlijke geuren, Chang bier, levendige gesprekken en die onmiskenbare Debo energie.

Debo - thais diner - familie - cultuur

Het gaat om memorabele herinneringen beleven met zijn allen en gisteravond was daar ongetwijfeld een van. Het was niet alleen het eten dat de avond bijzonder maakte, maar de gesprekken, en vooral de familiaire sfeer. Heerlijk die lach bij iedereen op het gezicht: we zijn meer dan een team, we zijn een familie. En dat is waar Debo om draait.

Het Thaise eten van Tradi Thai en de onvergetelijke sfeer van gisteravond waren de perfecte combi.

Chang (1)