AI

Het onmogelijk mogelijk gemaakt

rocket

#SAMENGROEIEN

Scroll

Een hackathon met artificial intelligence

Afgelopen week hebben wij deelgenomen aan het Global AI Summit, een internationaal evenement waar meer dan 700 ondernemers verdeeld over 40 landen naar keken. Onze uitdaging was om in slechts 6 uur tijd een bedrijf te bouwen in de hr branche. We gingen de uitdaging aan en hebben een recruitment tool ontwikkeld die de cv van een kandidaat screent op een match met het DNA van het bedrijf en kijkt of de skillset past bij de job.

Het was een zware opgave om binnen 6 uur tijd een bedrijf te bouwen en een product te ontwikkelen, maar we zijn erin geslaagd om een succesvolle recruitment tool te ontwikkelen. Onze tool maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om het screenen van cv’s te automatiseren, waardoor het recruitmentproces veel sneller en efficiënter verloopt.

Global AI Summit - Entrepreneurs Organization Netherlands - Deboprojects - ai - artificial intelligence

Het was geweldig om deel uit te maken van het door de Entrepreunrs Organization georganiseerde evenement dat zoveel ondernemers uit verschillende delen van de wereld samenbracht. Het was een geweldige kans om te netwerken en te leren van andere ondernemers en hun ervaringen. We hebben enorm veel geleerd en het was inspirerend om achteraf te horen wat voor innovatieve ideeën er overal ter wereld ontwikkeld worden.

Het feit dat onze recruitment tool zo goed werd ontvangen door het publiek en organisatie van het evenement was een enorme eer voor ons. Het is een bewijs van de kwaliteit van ons werk en de innovatieve ideeën die we hebben ontwikkeld. We hebben ons best gedaan om iets te creëren dat niet alleen uniek en innovatief is, maar ook praktisch en nuttig voor bedrijven die op zoek zijn naar de juiste kandidaten voor hun vacatures.

Global AI Summit - Entrepreneurs Organization Netherlands - Deboprojects - ai - artificial intelligence

Een hackathon van 6 uur:o

Als team zijn we ontzettend trots op wat we hebben bereikt tijdens het Global AI Summit. We hebben niet alleen de uitdaging aangenomen om in slechts 6 uur tijd een bedrijf te bouwen, maar we hebben ook nog eens een succesvol product ontwikkeld dat in de toekomst veel bedrijven kan helpen bij het efficiënter en effectiever werven van de juiste kandidaten. We kijken nu al uit naar de volgende editie van het Global AI Summit, waar we weer kunnen deelnemen en nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen.

Global AI Summit - Entrepreneurs Organization Netherlands - Deboprojects - ai - artificial intelligence